Cudi Ortaokulu

Vizyon: Yetiştirdiği öğrenciler dünyayı tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bir sonraki nesle daha iyi bir dünya bırakabilen, kendisi ve başkalarına karşı dürüst olabilen, sağlıklı yaşayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir. Bugünün öğrencileri: Öğrenmenin keyfini, başarının tadını bilen ve paylaşan, üretken çalışkanlığıyla bu mutluluklara ulaşma heyecanı duyan, sınavlarda başarı gösteren, bilimsel, yaratıcı ve disiplinli, araştıran, bilgi kaynaklarını arayan, bulan ve kullanan, zamanını iyi planlayan, diğer öğrencilere, öğretmenlere ve ailesiyle olumlu iletişim becerileri olan bireylerdir.

Misyon: Demokratik,çağdaş,Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin,bilgili,becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar: .

Saatler: 08.30-15.10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (544) 851-3343

WEB - https://cudiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşiltepe Mah. Lise Cad. Silopi/ ŞIRNAK

Öğretim Şekli :ikili eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 73 km uzaklıktadır.

Adres - Yeşiltepe Mah. Lise Cad. Silopi/ ŞIRNAK

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Silopi ilçe merkezindedir.